top of page

Pindarotsjes

Bijgewerkt op: 16 dec. 2021


Je eigen gemaakte chocolade....als je geliefde dan niet smelt.....wordt het niks!



 

Recept

Aantal: 25 stuks

Bereidingstijd: 20 minuten

Baktijd: 12 minuten

Temperatuur: 80 ℃

Keuken: Hollands

Categorie: chocolade

Bron: Leokooktgewoon



Ingrediënten

  • 200 gram melkchocolade

  • 500 gram ongezouten pinda's

Voorbereiding

  • Breng water in een pan tegen de kook.

Werkwijze


Doe de chocolade in een vuurvaste schaal en hang het boven de pan met het hete water.

Je smelt de chocolade au bain-marie tot ze mooi zacht en egaal is.


Strooi er een gedeelte van de pindas bij en roer goed door, telkens meer totdat het genoeg is maar wel dat ze alle nog goed bedekt zijn met chocolade.


schep met lepels kleine hopjes nootjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Laat de rotsjes drogen.





24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page