top of page

Moederdag!

 

Persoonlijk vind ik dat een mooie traditie. Moeder de (huis)vrouw wordt vaak in haar werk onderschat ondanks het feit het een intensief "beroep" is die je in de huidige beroepsterm wel huismanager zou kunnen noemen. Het soepel verloop van een gezin hangt terdege af van de managers capaciteiten van deze groep, die het vooral belangeloos op zich nemen. Kinderen, huishouden, koken, boodschappen...ga er maar aanstaan.

 

 

Daarom ook vieren wij Moederdag met moeders in het zonnetje te zetten, ter ere van dat moederschap. Het wordt meestal in maart, april of mei gevierd, dit verschilt per land. In Nederland, België en vele andere landen valt Moederdag op de tweede zondag in mei. In het bisdom Antwerpen wordt Moederdag sinds 1913 op 15 augustus (Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart, Sainte- Marie of Moederkesdag) gevierd.

Lente grill
rumkogels
kwarktaart zonder gelatine
Tarwe rotsjes
quische groenten
kusjes van chocolade
hamburger van LKG
Chocolade truffeltaart
moederdag hartjes

Voor de lieve kinderen en liefdevolle mannen heeft leokooktgewoon wat leuke, echt simpele en verrassend lekkere recepten gecreëerd zodat jullie je ♥ Moeders ♥ eens flink kunnen verwennen, en dat mag best weleens.

 

Klik op de foto's hierboven voor een aantal recepten voor ♥ Moederdag ♥.

De rest volgt nog...

bottom of page