top of page

De aanschuif....

Waarom alleen eten....schuif aan bij leokooktgewoon

emblem leokooktgewoon (3).jpg

We kennen dat allemaal wel, het geen zin hebben wederom alleen te moeten eten! Soms bestaat er gewoon die behoefte aan gezelschap, het converseren… het delen en luisteren van hetgeen je interesseert, terwijl je samen van het alles geniet. Afgezien van het feit dat het de kosten aardig reduceert, smaakt het eenvoudigweg beter wanneer je de maaltijd deelt met anderen. Natuurlijk kun je ook uit eten gaan, maar gezien het prijzige daarvan is dat niet voor elk van ons weggelegd.

leokooktgewoon zet een stap tegen de vereenzaming en wil mensen af en toe een avondje uitnodigen aan te schuiven bij hen aan tafel. Wij houden van mensen, gezelligheid en vooral ook van lekker eten. Onze tafel biedt ruimte aan nog zes personen, hetero, gay, single, met gezelschap of 103…voor het geringe bedrag van 5 euro kunt u bij ons aanschuiven en genieten van het menu….wat de pot schaft uiteraard! Wijn of drank dient men zelf mee te nemen.

Als u met ons mee wilt eten laat het ons dan even weten, vol is namelijk vol. Het is van 18.00 uur tot 20.00 uur en we sluiten de avond af met koffie en wat lekkers.

Spelregels....

 

  1. Schrijf u in als kookgenoot in het forum "het onderonsje", (kost niets).

  2. Bekijk datum en menu.

  3. Stuur een bericht naar leokooktgewoon@hotmail.com als u bij ons aan wilt schuiven.

  4. U krijgt van ons een bericht terug met een eventueel akkoord.

  5. U zet een reactie onder de post  zodat te zien is of er nog plek is.

bottom of page