Als middageten, tegenwoordig heet dat lunch, als tussendoortje of gewoon als je even geen tijd hebt om uitgebreid te koken. Deze smakelijke hotdog is zeker te doen.
De hotdogs heb ik gemaakt toen we echt heel laat thuis waren en het moesten doen met wat er in de voorraadkast stond.
Ik heb dit keer wieners gebruikt, in Duitsland in pot verkrijgbaar. Maar neem gerust een worst die je zelf het lekkerst vindt. Het is wel zaak dat de worst al voorgegaard is. Verder had was er een zak schnit afbakbroodjes in de vriezer. ( altijd handig om in de vriezer te hebben voor uiterste nood. Andere broodjes kunnen natuurlijk ook.
Recept
Aantal: 6 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 10 minuten
Temperatuur: 200 ℃
Keuken: Hollands
Categorie: brood
Bron: Leokooktgewoon
Ingrediënten
6 afbak puntbroodjes
kaas
wienerworsten
gebakken uitjes
ketchup
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden
laat de worsten uitlekken
Werkwijze
Snijd de brood aan de bovenzijde door. Duw in elke sneede een worst.
Leg er een flinke plak kaas bovenop, Plaats de broodjes oop een bakplaat en zet deze 10 minuten in de oven.
Wanneer de baktijd verstreken is de broodjes met een scheut tomatenketchup bekleden, Tot slot gebakken uitjes er overheen sprenkelen.
Eet smakelijk
😀
Met gebakken uitjes is voor mij het lekkerste 😋😋