top of page

Hotdogs


Als middageten, tegenwoordig heet dat lunch, als tussendoortje of gewoon als je even geen tijd hebt om uitgebreid te koken. Deze smakelijke hotdog is zeker te doen.

De hotdogs heb ik gemaakt toen we echt heel laat thuis waren en het moesten doen met wat er in de voorraadkast stond.

Ik heb dit keer wieners gebruikt, in Duitsland in pot verkrijgbaar. Maar neem gerust een worst die je zelf het lekkerst vindt. Het is wel zaak dat de worst al voorgegaard is. Verder had was er een zak schnit afbakbroodjes in de vriezer. ( altijd handig om in de vriezer te hebben voor uiterste nood. Andere broodjes kunnen natuurlijk ook.



 

Recept

Aantal: 6 personen

Bereidingstijd: 20 minuten

Baktijd: 10 minuten

Temperatuur: 200

Keuken: Hollands

Categorie: brood

Bron: Leokooktgewoon



Ingrediënten

  • 6 afbak puntbroodjes

  • kaas

  • wienerworsten

  • gebakken uitjes

  • ketchup


Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden

  • laat de worsten uitlekken


Werkwijze

Snijd de brood aan de bovenzijde door. Duw in elke sneede een worst.

Leg er een flinke plak kaas bovenop, Plaats de broodjes oop een bakplaat en zet deze 10 minuten in de oven.



Wanneer de baktijd verstreken is de broodjes met een scheut tomatenketchup bekleden, Tot slot gebakken uitjes er overheen sprenkelen.

Eet smakelijk



32 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bami

Botercrème

bottom of page