Aspergesalade


Deze aspergesalade geeft leokooktgewoon steevast bij een gourmet, barbecue of als voorgerecht bij een feestelijk dinertje.


Recept

Aantal: 6 personen

Bereidingstijd: 20 minuten

Baktijd: 10 minuten

Temperatuur: 100 ℃

Keuken: Hollands

Categorie: salade

Bron: Leokooktgewoon



Ingrediënten

  • 3 eieren

  • 2 bosuitjes

  • 1 pot dikke asperges

  • 1 ons beenham

  • mayonaise

  • snuf paprikapoeder

  • snuf kerriepoeder

  • peper

  • zout

  • peterselie

  • 1 theelepel mosterd

  • scheutje ketjap manis

  • scheutje Heinz tomatenketchup


Voorbereiding

  • kook de eieren 10 minuten


Werkwijze

Laat de asperges uitlekken in een vergiet.


Doe in een schaal de mayonaise, snuf paprikapoeder, snuf kerriepoeder, peper,

zout, 1 theelepel mosterd, scheutje ketjap manis en een scheutje Heinz tomatenketchup.

Roer het door elkaar tot een geheel, proef of het goed op smaak is.


Pel de eieren. Snijd ze in parten. Rol de ham op en snijd deze in een keer in dunne reepjes. Snijd ook de asperges in stukken. Voeg dit alles toe aan de saus.


Snijd bosui in kleine dunne rondjes...tot aan het lof...de lof snijd je in grotere stukken en voeg het ook toe aan de saus.


Schep de salade voorzichtig om zodat de ingrediënten heel blijven. garneer af met wat geplukte verse peterselie.





0 keer bekeken
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© copyright leokooktgewoon.nl 2018

Hoe het beeldmateriaal tot stand komt....