top of page

Rode chocolade hartjes


Je eigen gemaakte chocoladehartjes....van zachte rode Ruby chocolade.



 

Recept

Aantal: 12 stuks

Bereidingstijd: 20 minuten

Baktijd: 12 minuten

Temperatuur: 80 ℃

Keuken: Hollands

Categorie: chocolade

Bron: Leokooktgewoon



Ingrediënten

  • 200 gram rubychocolade

Voorbereiding

  • Breng water in een pan tegen de kook.

Werkwijze


Doe de chocolade in een vuurvaste schaal en hang het boven de pan met het hete water.

Je smelt de chocolade au bain-marie tot ze mooi zacht en egaal is.



Giet de chocolade dan uit in een mal, het liefst van zacht silicone....daar krijg je ze heel makkelijk en onbeschadigd uit.


Vul de mal dus af en strijk de bovenkant strak zodat de chocolade goed verdeelt. Tik met de mal zachtjes op het aanrecht om lucht uit de chocolade te tikken.

Laat de chocolade op een koele droge plek uitharden.

Wanneer de chocolade hard is kunnen de hartjes er voorzichtig uitgehaald worden.





40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page