Lente grill, diner in een handomdraai.

Het hele gerecht bereid op de bakplaat, je hoeft het alleen af en toe om te draaien.
Recept
Aantal: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Baktijd: 20 MINUTEN
Temperatuur: 100 ℃
Keuken: Mediterrane
Categorie: eenpansgerecht
Bron: Leokooktgewoon

Ingrediënten
tomaten
1 rode paprika
1 gele paprika
rode ui
bosui
2 knoflook tenen
250 gram champignons
olijfolie
peper
zout
kipfilet
Voorbereiding
snij de tomaten
Snijd de bosui in kleine ringen tot aan het groene loof en snijd het groene in grotere stukken.
borstel de champignons in en snijd stukken
Ontdoe de paprika's van de zaadlijsten, spoel ze af en snijd deze ook in wat grovere stukken.
snijd de uien in stukken of ringen
snij de kipfilet in grote stukken en kruid ze met peper en zout, smeer ze dan in met olijfolie.

Werkwijze
Zorg dat de bakplaat goed heet is. Smeer er wat olijfolie op en begin met het bakken van de kip stukken. Draai het geregeld om.
Doe er vervolgens de paprika, champignons, ui en knoflook bij, en tot slot de tomaat.
Rooster niet te lang, maar wel zo dat de kip gaar is en de groenten op gewenst niveau.
Dien het op met chilisaus en vers gebakken krieltjes .