Voor de "dat doe ik lekker zelver"! leuk om te doen...leuk op tafel.
Recept
Aantal: 20 stuks
Bereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 12 minuten
Temperatuur: 80 ℃
Keuken: Hollands
Categorie: chocolade
Bron: Leokooktgewoon
Ingrediënten
100 gram melkchocolade
100 gram witte chocolade
150 gram studentenhaver
Voorbereiding
Breng water in een pan tegen de kook.
Werkwijze
Doe de chocolade in een vuurvaste schaal en hang het boven de pan met het hete water.
Je smelt de chocolade au bain-marie tot ze mooi zacht en egaal is.
Zet een bakplaat klaar met bakpapier
Schep met lepels hoopjes chocolade totdat de chocolade op is of de bakplaat vol.
Tik behoedzaam met de bakplaat op het aanrecht zodat de chocolade door de trilling grotere rondingen vormt.
Wanneer je tevreden bent met het resultaat leg je er per chocolaatje wat verschillende nootjes en krenten op. Laat de flikken drogen.
Comments