top of page

Handige digitale receptenboek voor thuis

Gourmet Recipe Manager.png

Iedereen kent dat wel, je hebt een paar recepten, of juist heel veel...die je op klad hebt of in een mooi schrift. Eigenlijk zou je het liever digitaliseren..oftewel ...opslaan op je computer. Erg handig...je zou het kunnen versturen, omrekenen, uitprinten...om maar wat voorbeelden te noemen. Maar er zijn er zo veel. Dure, nog duurdere, handige of onhandige en veelal niet in je moerstaal.

Nu stuitte ik bij het zoeken naar een digitaal receptenboek bij toeval op een hele leuke. Eentje die aan zowat alle voorwaarden voldoet. Makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Alle recepten snel in te voeren, je moet  het even doorhebben maar dan werkt het ook als een tierelier.

Gourmet Recipe Manager is een recepten-organisator en beschikbaar voor Windows, Lunix en Mac os.

Je kunt je recepten verzamelen, doorzoeken, organiseren en bladeren. Verder boodschappenlijstjes maken, voedingsinformatie berekenen en uitprinten. Het importeert en exporteert bestanden. Wat erg handig is...je wilt een recept van leokooktgewoon? De ingrediënten kopieer je...open een "nieuiw recept" tab en met de knop "ingrediënten plakken" zet je het in 1 keer in de ingrediëntenlijst. Bereiding en noties zijn ook zo over te zetten. Een echte aanrader dus.....en het is ook nog om te zetten in je eigen taal...super gewoon.

Nu wilt u natuurlijk weten wat het kost....nou hou je vast....helemaal niets dus!

 

Het is een open source-ding, regelmatig updates en andere dingen plus een complete uitleg, wel de vertaler van Google gebruiken maar dat werkt ook prima.

Niks dan lof voor de makers...

leokooktgewoon

wil niks anders meer. 

Kijk snel en klik op onderstaande link.

bottom of page