Etagère/plateau salade

Bijgewerkt: 18 mrt 2019


Een mooi en fris uitziend voorgerechtje. Het is licht, best wel gezond en naar eigen inzicht uit te breiden.



Recept

Aantal: 8 personen

Bereidingstijd: 20 minuten

Baktijd: 00 minuten

Temperatuur: 00 ℃

Keuken: Hollands

Categorie: voorgerecht

Bron: Leokooktgewoon




Ingrediënten

  • Diverse tomaatjes

  • Rauwe ham/groene asperges

  • Kipfile/ asperges

  • beenham/asperges

  • Komkommer/selleriesalade

  • Droge worstsoorten

  • gevuld ei

  • gevulde tomaten



Werkwijze

Zorg voor smaakvolle en verse ingrediënten. Eigenlijk is alles mogelijk met deze schotel, als voorgerecht, of zomaar bij een glas wijn.


Als aanvulling kun je gevulde eieren en gevulde tomaten er aan toevoegen. Recepten van deze zijn ook te vinden op de site.


40 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven